USB OPLAADBARE FLOW-WATERPOMP

€ 35,00
Op voorraad

Geniet van direct fris, heerlijk water thuis of onderweg met de NIEUWE Flow-waterpomp van Primo. In de doos die u ontvangt vindt u een Flow-waterpomp + USB-oplaadkabel + instructies. De pomp is voorgeladen voor direct gebruik uit de doos en zorgt voor een probleemloze regeling van de waterstroom uit uw fles in uw beker met een druk op de knop. Het meest opvallende van de Flow is het direct en moeiteloos starten/stoppen van het schenken van water. Met een enkele druk op de knop krijgt u tot gedurende 5 minuten een ononderbroken stroom van water en het universele flexibele sondeontwerp past op iedere flesgrootte.

USB oplaadbare Flow waterpomp

De Flow is gemaakt uit hoogwaardige componenten voor veilig drinkwater. Alle onderdelen die in contact komen met water zijn gemaakt van niet-toxische materialen en de sonde en spuitmond zijn afneembaar en vaatwasser bestendig waardoor u het geheel moeiteloos kunt onderhouden en reinigen.

De Flow-waterpomp is perfect voor gebruik onderweg en zijn laag profiel en compacte afmeting maken hem perfect voor kamperen, picnicken, muziekfestivals, vissen, varen en dagtripjes. Hoewel de meeste van onze klanten de Flow gebruiken als hun thuiswatermachine, past hij binnen of onder keukenkasten als een kleine waterkoeler.

Hij is ook perfect om het vochtpeil van kinderen en bejaarden op peil te houden en kan in verzorgingshuizen en slaapkamers worden gebruikt. Bedrijven kunnen de Flow ook gebruiken als kantoorwatermachine of kantoorwaterkoeler. De lang meegaande lithium-ionbatterij kan meer dan 110 liter water bieden met elke lading. De Flow kan snel opnieuw worden geladen met de universele micro-USB-oplaadpoort en de ingebouwde led brandt blauw wanneer water wordt geschonken. U kunt de Flow-pomp zelfs blijven gebruiken tijdens het heropladen met de stekker aangesloten.

Extra informatie

AttribuutWaarde
SKU676060
Afmeting (H x B x D)20x20x40
Is HODNee
Is POUNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:USB OPLAADBARE FLOW-WATERPOMP
Uw waardering
 • Distributie
 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze "logistieke specialisten" starten vanuit onze distributiecentra in Alkmaar, Rotterdam, Gorinchem, Nijmegen en Hoogeveen. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Countryenservice
 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct