Alles over bronwater

Water is erg belangrijk is ons leven, want het is van levensbelang. Water reinigt, zuivert en zorgt er ook voor dat we in leven blijven, want ons lichaam bestaat voor 75% uit water. Zonder water, zouden de mensheid niet kunnen overleven.

Het is belangrijk om hierbij stil te staan en minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Bronwater is ideaal voor het drinken van water, want bronwater is zeer gezond. Het is gezonder dan wat er meestal wordt gedronken door de mens, zoals koffie, thee of een frisdrank.

Watercooler Gigant is dé landelijke leveranciers van bronwater voor op watercoolers. Wij leveren iedere dag landelijk en zo kunt u altijd binnen één werkdag beschikken over ons bronwater. Of u 10, 25 of 50 flessen bronwater nodig heeft en dit geleverd moet worden op de werkvloer of thuis, op ons kunt u rekenen.

Drink regelmatig water

Het is belangrijk om regelmatig bronwater te drinken. Het is verstandig om kleine hoeveelheden water verspreid over de dag te drinken zodat u uiteindelijk 1,5 tot 2 liter water drinkt.

Drink niet teveel water

Het drinken van teveel water drinken is ook niet goed. Uw zoutgehalte gaat omlaag en dat werkt tegen u als u werkt, beweegt of gaat sporten. Probeer dus vaste tijdstippen te hebben waarop u een glaasje water neemt. Bijvoorbeeld bij binnenkomst op kantoor, voor en na de lunch en ’s middags. Hierdoor heeft u nooit problemen met het teveel drinken van het bronwater.

Drink koud water

Koud water wordt beter opgenomen in het bloed dan warm water. Drink ook weer geen ijskoud water. Uw lichaam zal er alles aan doen om dit koude water op lichaamstemperatuur te brengen en dit kost u extra energie. Het bronwater dat afkomstig is van onze eigen watercoolers wordt koud genoeg uit het apparaat geserveerd.

Energie

Er wordt in het leven veel van ons gevraagd. Water drinken op het werk zorgt voor energie, vitaliteit en hierdoor verbeteren de werkprestaties en productiviteit.