Installatie

Installatie leidingwatercooler

De installatie van de leidingwatercooler is een lastige klus die u het beste kunt laten uitvoeren door een vakkundig persoon op dit gebied. Belangrijk is wel om te zorgen dat de aansluiting voor de leidingwatercooler gereed is als onze monteur deze komt aansluiten. Dit houdt in dat de kraan waarop de leidingwatercooler wordt aangesloten, aanwezig is. Dit kan onze monteur helaas niet verzorgen maar een loodgieter zeker! Onze installateurs sluiten jaarlijks honderden leidingwatercoolers voor ons aan en weet exact waar hij mee bezig is. De servicemonteur weet direct waar hij moet beginnen en sluit de leidingwatercooler op de juiste wijze aan.

Onze servicemonteur maakt na aanschaf van de leidingwatercooler een afspraak met u en in de meeste gevallen is de leidingwatercooler aangesloten binnen één week!


Installatie fleswatercooler

Voor de installatie van de fleswatercooler is geen kennis nodig over dit product. Het is een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en genieten van een koud glas water! Bekijk hier de handleiding


Installatie waterfles

Het installeren van de waterfles op de watercooler is een gemakkelijke taak. Trek het plastic lipje van het dropje van de waterfles en zet deze vervolgens op zijn kop op de watercooler. Wacht even tot het reservoir zich gevuld heeft, laat het een half uur staan en dan is het water gekoeld.