088 101 91 00 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00

Onderhoud

Foto-tabel  Lijst 

De kwaliteit van het water dat u drinkt is erg belangrijk. Een hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat het schoner en smaakvoller is. Door tweemaal per jaar onderhoud uit te laten voeren bent u hiervan verzekerd. Het onderhoudt duurt circa 30 minuten en hierna beschikt u over smaakvol drinkwater van kwaliteit.

Waarom onderhoud uitvoeren?

Het uitvoeren van onderhoud aan de watercooler wordt vaak vergeten, maar is van groot belang. Tijdens het onderhoud wordt uw gehele watercooler van boven tot onder gereinigd, waardoor deze volledige schoon zal zijn en vrij van bacteriën. Hierdoor blijft het water zacht en zeer smaakvol, wat ervoor zorgt dat het lekkerder drinkt. Wanneer u de watercooler bij ons aangeschaft heeft en onderhoud laat uitvoeren, dan blijft u garantie houden op uw watercooler.

Werkzaamheden tijdens onderhoud

Tijdens het onderhoud worden er verschillende werkzaamheden verricht door onze vakkundige monteur om ervoor te zorgen dat alles weer netjes, schoon en veilig is. Zo worden alle contactpunten aan de buitenzijde schoongemaakt en gedesinfecteerd, wat zorgt voor een fris uiterlijk. Aan de binnenkant worden alle leidingen, het reservoir en de kraantjes doorgespoeld. Hierdoor wordt al het vuil eruit gehaald, zoals kalk en bacteriën. Bij een leidingwatercooler wordt tevens het filter vervangen, zodat geen enkele vorm van vuil de kans heeft om in uw drinkwater te komen.

Losse onderhoudsbeurt of contract?

Watercooler Gigant biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een losse onderhoudsbeurt of een contract. Een losse onderhoudsbeurt kunt u aanschaffen wanneer u vindt dat de watercooler onderhoud dient te hebben en dan zit u nergens aan vast. Bij een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat onze monteur tweemaal per jaar bij u onderhoud komt uitvoeren, zodat u te allen tijde beschikt over een goed functionerende watercooler dat hoogwaardig drinkwater biedt. Bekijk hier de mogelijkheden.