088 101 91 00 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Vanaf 20 euro
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  088 101 91 00
 • Icon afhalenOfferte?
  Vraag hem aan

Pou installatie kit

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,50
De installatiekit bevat de volgende onderdelen:

 • Water Block - Blokkeert de watertoevoer naar de koeler wanneer er een lek is
 • Knietjes - deze voorkomen buigingen in de slang(tegen lekkage)
 • Slangen -voor de aansluiting van o.a. het filter en het water.
 • Verloopstukje - aan te sluiten op de wachtmachinekraan.

In voorraad

OF

Pou installatie kit

Pou installatie kit

Pou staat voor "Point of use" of terwijl een leidingwaterkoeler. Voordat u de leidingwaterkoeler probeert te installeren wij u eerst de instructies goed door te lezen. Indien u twijfelt kunt u het beste onze klantenservice raadplegen. Eventuele ontbrekende of kapotte onderdelen moeten zo snel mogelijk worden gemeld.

Installatie procedure

De kit moet worden aangesloten op een waterleiding van 15mm dik. Voor alternatieve aansluitsets geschikt voor kunststof leidingen dient u contact met ons op te nemen. De leidingen moeten schoon zijn, vrij van bochten en deuken en mag niet geverfd zijn. De kit moet verticaal worden gemonteerd. Daarnaast moet er genoeg ruimte worden vrijgelaten om de toevoer goed te stellen.

Afstelling

Zo kunt u de maximale water hoeveelheid instellen. U verwijdert eerst de ¾ "x ¼" aansluiting van het "Water block". Aan de binnenkant ziet u een wijzer die u van stand kan veranderen. Een standaard kit staat afgesteld op 2, dat staat gelijk aan 9 liter water. De maximale instelling is ongeveer 50 liter.

"Water block" opnieuw instellen

Als de hoeveelheid water op het "water block" wordt overschreden switched het blok op een "trip out" functie. Om het "water block" opnieuw in te stellen moet u de watertoevoer afsluiten en de druk eraf halen. Verwijder de ¾ "x ¼" aansluiting, verwijder de slang en druk op de 'trip pin' (roze). Monteer nu de slang weer. Voordat u opnieuw de waterdruk erop zet moet u eerst de oorzaak van het probleem worden onderzocht en verholpen.

Belangrijk

Deze kit mag alleen worden gemonteerd op een hoofd water aansluiting, dus niet een aanvoer vanaf een watertank. De kit is voorzien van twee goedgekeurde terugslagkleppen en daarmee voldoet deze aan de huidige WRAS / EPDWA voorschriften voor de levering van koelers en carbonateurs.

Extra informatie

Attribuut Waarde
Artikelnummer 477891
Merk Oasis
Gewicht 1
Afmeting (H x B x D) 20x 10x 2cm

Schrijf uw eigen review

Meer interessante producten voor u