Watermachines voor op kantoor

Een watermachine heeft een goede functie als centrale basis voor spontaan werkoverleg op kantoor. Daarnaast geeft het werknemers de mogelijkheid om ten alle tijden heerlijk gekoeld bronwater te drinken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Watermachine voor thuis of op kantoor

Het is algemeen bekend dat water drinken goed is voor de gezondheid en geest. Watercooler Gigant biedt voor zowel thuis, als op de werkvloer watermachines aan. Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van watermachines en bronwater kunnen wij u als geen ander informeren over het gebruik en onderhoud van deze machines. Onze machines worden binnen een werkdag geleverd en zijn direct gebruiksklaar! Naast scherpe prijzen zijn de watermachines van de hoogste kwaliteit en hebben deze hierdoor een lange levensduur.

Het voordeel van een machine met gekoeld water

Door een watermachine in bereik te hebben bent u sneller te verleiden voor een heerlijk gekoeld bekertje bronwater. Men vergeet vaak dat het lichaam water nodig heeft om de vochtbalans in het lichaam op peil te houden. Een watermachine in de buurt zorgt ervoor dat je meer water drinkt wat goed is voor lichaam en geest! Vaak wordt koffie gezien als een goeie oppepper, maar vergeten wordt hierbij dat koffie vocht onttrekt uit het lichaam. Doordat de vochtbalans verstoort wordt zakt de concentratie en kunnen klachten als hoofdpijn opkomen. De watermachine is hier om dat probleem te verhelpen!

Watermachine op de leiding of met een fles

Watercooler Gigant biedt 2 verschillende watermachines aan. Er zijn machines die worden aangesloten op het waternet en machines met flessen. De watermachine op de leiding en een machine die op de leiding kraan wordt aangesloten en zo direct het leidingwater door de watermachine koelt. In deze machine zit een filter verwerkt die kalk en bacteriën grotendeels uit het leidingwater filtert. Het voordeel van dit type watermachine is dat de machine wordt geplaatst, geïnstalleerd en u bent klaar voor uw eerste bekertje heerlijk gekoeld water. Eens per 6 maanden moet er wel onderhoud en filterwissel uitgevoerd worden maar verder heeft u geen omkijken meer naar de leiding watermachine. Deze watermachines zijn zowel privé als op de werkvloer te plaatsen waar een waterkraan aansluiting aanwezig is. De fles watermachine is een machine waar een waterfles op of in kan. De flessen voor deze watermachine dienen besteld te worden, deze zijn niet hervulbaar. De flessen voor de watermachines zijn te bestellen in onze webshop. De flessen zijn gebotteld in Italië of Engeland uit zuivere bronnen. Deze watermachines zijn over het algemeen de wat goedkopere machines en zijn zowel privé als op de werkvloer te plaatsen.

Milieuvriendelijke watermachines

Watercooler Gigant vindt goed omgaan met het milieu erg belangrijk en draagt een steentje bij aan milieuvriendelijke watermachines en water. Onze machines hebben een milieuvriendelijke spaarstand. Dit houdt in dat de machines niet constant het water koelen om zo energie en het milieu te sparen. Met een watermachine van Watercooler Gigant heeft u altijd gekoeld en zuiver water tot uw beschikking zonder dat dit nadelig is voor de energierekening of het milieu.

Enthousiast geworden over de toevoeging van een watermachine bij u op kantoor maar heeft u nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op via de chat of telefoon! We zoeken dan samen naar de perfecte watermachine voor u!

 • Distributie
 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze "logistieke specialisten" starten vanuit onze distributiecentra in Alkmaar, Rotterdam, Gorinchem, Nijmegen en Hoogeveen. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Countryenservice
 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct