Onderhoudsovereenkomst (leiding) 2 x per jaar

€ 159,00
Op voorraad

Bij een onderhoudsbeurt wordt de waterkoeler gereinigd, gedesinfecteerd, afgesteld en kleine mankementen worden verholpen. Wij raden ten zeerste aan om de onderhoudsovereenkomst met ons aan te gaan. Dit om kwaliteit van de waterkoeler en gezondheid van de klant te waarborgen.

U kunt er ook voor kiezen om een losse onderhoudsbeurt af te nemen bij ons:

 • 2x per jaar onderhoudsbeurt
 • Eenmalig los onderhoud
 • Arbeidsuren van de onderhoudsbeurt inbegrepen
 • Geen voorrijkosten
 • Geen uren monteur

Onderhoudsovereenkomst (leiding) 2 x per jaar

Zorg voor een optimale kwaliteit van uw drinkwater. Laat uw watercooler tweemaal per jaar reinigen. Watercooler Gigant volgt hiermee het advies op van de Associatie Watercoolers Nederland, Kiwa en NSF.
<h4>Wat doet de onderhoudsspecialist</h4> <ul class="prdct"> <li>Preventief onderhoud volgens de Kiwa-norm</li> <li>Vervanging van onderdelen</li> <li>Verhelpen van storingen</li> <li>Geen arbeidsloon</li> <li>Geen voorrijkosten</li> </ul> <h4>Reinigen</h4> <p>Onze servicemedewerkers reinigen alle kritische punten van uw watercooler die in contact komen met het drinkwater. Dit vertraagt de groei van nieuwe bacteriën en dat is goed voor uw gezondheid! <br /><br /><strong>Bij watercoolers met leidingwater vervangen wij daarnaast twee keer per jaar het waterfilter.</strong></p> <p><br /><br /></p> <h4>Certificaat</h4> <p>De onderhoudsmedewerkers van Watercooler Gigant hebben een <a href="/onderhoud-watercooler/waar-staat-haccp-voor" target="_blank" rel="noopener">HACCP-certificaat</a> (uitgegeven door WE) en worden regelmatig getraind. De Watercooler Gigant vindt veiligheid en hygiëne zeer belangrijk en controleert steekproefsgewijs de uitgevoerde werkzaamheden.</p> <p>Naast de zorgvuldige onderhoudservice van Watercooler Gigant kunt u ook zelf uw watercooler onderhouden. Hiermee behoudt u de kwaliteit van zuiver en gezond drinkwater!</p> <p> </p> <h4>Wat u zelf kunt doen</h4> <ul class="prdct"> <li>Plaats uw watercooler in een geschikte omgeving</li> <li>Maak regelmatig de buitenkant van uw watercooler schoon met <a href="/koeler-reinigingsspray">Waterkoeler reinigingsspray</a></li> <li>Plaats de waterkoeler uit de zon</li> <li>Gebruik bij iedere fleswisseling <a href="/rinse-cooler-clean-1l-new">Rinse Cooler Clean 1L</a></li> </ul> <p> </p>

Extra informatie

AttribuutWaarde
SKUCO38000002
ManufacturerEigen merk
Is HODNee
Is POUNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Onderhoudsovereenkomst (leiding) 2 x per jaar
Uw waardering

Meer interessante producten voor u

 • Distributie
 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze "logistieke specialisten" starten vanuit onze distributiecentra in Alkmaar, Rotterdam, Gorinchem, Nijmegen en Hoogeveen. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Countryenservice
 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct