088 101 91 00 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Vanaf 20 euro
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  088 101 91 00
 • Icon afhalenOfferte?
  Vraag hem aan

Water dispenser kopen

Foto-tabel  Lijst 

Een water dispenser zorgt ervoor dat uw personeel ten alle tijden gekoeld bronwater kan drinken.

Filteren
Prijs
 1. € 100 - € 200 (3)
 2. € 300 - € 400 (3)
 3. € 400 - € 500 (2)
 4. € 500 - € 600 (1)
 5. € 600 - € 700 (1)
Type model
 1. Koud/ Kamer (1)
 2. Koud/ Heet (1)
 3. Koud/ heet/ Co2 (1)
 4. Koud/ kamer/ Co2 (1)
Koelcapaciteit p/u
5L 30L 5L to 30L

Waterdispensers, een gezonde manier van water drinken.

Water drinken is gezond, maar kom je wel aan de aanbevolen hoeveelheid van 1,5 liter per dag? Veel mensen hebben moeite om de gezonde dagelijkse hoeveelheid water binnen te krijgen. Door een water dispenser in de buurt te plaatsen ben je sneller geneigd water te drinken en zou je sneller het doel van de 1,5 liter per dag kunnen halen. Of er nu op de werkvloer of thuis een waterdispenser staat of geplaatst wordt maakt niet zoveel uit. Zolang deze in zicht of in de buurt staat, wordt er vaak meer en sneller gebruik van gemaakt.

Zo heb je altijd een goede, gezonde en zuivere bron van water in de buurt!

De waterdispensers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals een water dispenser aangesloten op het waterleidingnetwerk of een waar flessen voor op of in kunnen. Ook zijn er verschillende kleuren en uitvoeringen waterdispensers beschikbaar. Zo heb je staande waterdispensers, maar ook tafelmodellen. Zo is er voor ieder wat wils!

Leiding waterdispensers

Bij het gebruik van een water dispenser die op de leiding is aangesloten, wordt het water vanuit de waterleiding door middel van een filter gefilterd en wordt het water in het reservoir gekoeld. Door de filter in de waterdispenser krijg je minder magnesium en kalk binnen en is het water gezonder dan direct uit de kraan. Voor de grotere werkplekken of bedrijven is vaak een leiding waterdispenser een echte aanwinst. Deze kan in de kantine geplaatst worden of misschien wel een waterdispenser per afdeling! Zo hoeft er niet met volle of lege waterflessen gesleept te worden en is er altijd vers en koel water in de buurt. Let wel op dat de er regelmatig onderhoud aan de dispenser wordt uitgevoerd. Zo wordt bacterievorming tegengegaan en blijft de waterdispenser een gezonde aanvulling op kantoor of thuis. Tijdens het periodiek onderhoud wordt de water dispenser hygiënisch gereinigd, ontkalkt, wordt de filter vervangen en wordt de dispenser gecontroleerd op mankementen. Door eens per halfjaar de waterdispenser te laten reinigen bent u verzekerd van een goed werkende waterdispenser.

Water dispensers met fles

De waterdispensers met losse flessen zijn gezonder dan water wat zo uit de leiding komt, dit komt doordat het water vanuit de bron vrijwel direct gebotteld wordt zonder verdere toevoegingen. Natuurlijk bronwater zit boordevol vitaminen en mineralen zoals ijzer, zout en magnesium. Vaak worden er water dispensers met flessen in de wat kleinere ruimtes geplaatst. Dit zijn de kleinere kantoren, thuis werkplaatsen of kleinere kantines. Met onze fles service staat de waterdispenser nooit zonder water! Staat de laatste fles op de dispenser? Bel, mail of chat met ons! Dan leveren wij morgen nog nieuwe flessen! Ook bij de waterdispenser met losse flessen is onderhouden zeer belangrijk. Omdat er altijd wat water in het reservoir en in het lekbakje blijft zitten zijn dit bacterie gevoelige plekken. Net als de contactpunten zoals de tapkraantjes en de ring waar de fles op rust. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren wordt bacterievorming in de waterdispensers tegengegaan.