Decantae Bronwater 24 flessen x 500ml

€ 12,38
Niet op voorraad

500ml flesjes water zijn ideaal voor meetings of wanneer uw personeel er op uit moeten. Deze verpakking bevat 24 PET flesjes bronwater koolzuurvrij a 500 ml per flesje.

De flessen kunnen niet worden geretourneerd aan Watercooler Gigant. Ze kunnen alleen worden ingeleverd bij supermarkten / tankstations. Voor meer informatie zie.

Decantae Bronwater 24 flessen x 500ml

Het merk Decantae wordt erkend als een van de top 5 merken flessenwater in de premiumsector van de markt. Het is gericht op sectoren waar presentatie en kwaliteit voorop staan. Uitzonderlijk zuiver water met een laag natriumgehalte voor een evenwichtige, zuivere en pure smaak. Alle PET-flesjes van Decantae worden gemaakt van 55% gerecycled polyethyleentereftalaat (PET).

Extra informatie

AttribuutWaarde
SKU332074
ManufacturerEden
Inhoud24 x 500ml
Afmeting (H x B x D)25cm x 32cm x 32cm
Type waterPlat
Is HODNee
Is POUNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Decantae Bronwater 24 flessen x 500ml
Uw waardering

Meer interessante producten voor u

  • Snelle levering

    Door strategisch gespreide distributie

    Onze "logistieke specialisten" starten vanuit onze distributiecentra in Alkmaar, Rotterdam, Gorinchem, Nijmegen en Hoogeveen. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

  • Fleswater service

    Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

    Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct