18L StellAlpina bronwater

Natuurlijk en verfrissend bronwater dat gebotteld wordt in biologisch afbreekbare flessen van 18 liter. Het bronwater wordt gewonnen uit een eeuwenoude bron in Italië die bekend staat om de zuiver- en puurheid. Het drinken van dit bronwater zorgt onder andere voor meer energie, wat resulteert in betere prestaties en het voorkomen van verkoudheid. Tevens bevat het geen calorieën en kan het altijd gedronken worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

De bron: Fonte Alpina

Fonte Alpina is een bron in de Dolemieten van Italië waar al eeuwenlang zuiver bronwater wordt verkregen dat een laag natriumgehalte heeft. Dankzij de evenwichtige samenstellen aan mineralen is het bronwater uit de Fonte Alpine geschikt voor dagelijks gebruik. Het water wordt gefilterd en gezuiverd door de verschillende lagen kalksteen, welke ervoor zorgen dat vuil geen kans krijgt en verwijderd zal worden.

Voordelen bronwater

Bronwater heeft veel voordelen ten op zichte van andere vaak genuttigde dranken op de werkvloer, zoals koffie en frisdrank. Het is volledig veilig en gezond om dagelijks bronwater uit de Fonte Alpina bron te drinken. Door de verantwoorde samenstelling ontstaat er evenwicht in uw lichaam en geniet u van onder andere de volgende voordelen:

 • Meer energie
 • Prestaties verbeteren
 • Helpt spieren en gewrichten
 • Spoelt gifstoffen weg
 • Helpt verkoudheid voorkomen

Ecologisch verantwoord en milieubewust

Het gebruik van bronwater op de werkvloer of bij u thuis is vele malen beter voor het milieu dan het water afkomstig uit bijvoorbeeld de supermarkt. Dit komt doordat het bronwater slechts tweemaal getransporteerd wordt in recyclebare PET flessen, terwijl dit bij supermarkten vaker gebeurt. Daarnaast kunnen de flessen van het bronwater weggegooid worden bij het plastic om te worden gerecycled. Hierdoor hoeven ze niet chemisch gereinigd te worden en voorkomt hiermee onnodige uitstoot van giftige stoffen.

Hygiëne gegarandeerd

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen is de hygiëne van groot belang. Dit wordt constant nauwlettend in de gaten gehouden, zodat alleen het beste van het beste door u gedronken wordt. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat het bronwater altijd zuiver blijft en dankzij de recyclebare PET flessen is het mogelijk om deze slechts eenmaal te gebruiken en zo de hygiëne te waarborgen.

Bronwater uit Fonte Alpina bestellen

In onze loods in Alkmaar heeft Watercooler Gigant altijd genoeg bronwater uit de Fonte Alpina om dagelijks landelijk uw bestelling uit te kunnen leveren. Bestelt u voor 16:00, dan is levering de volgende werkdag al mogelijk. U heeft de mogelijkheid uit om de volgende aantallen te bestellen: 5, 10, 25 of 50 flessen. Bekijk hier ons assortiment.

 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze "logistieke specialisten" starten vanuit onze distributiecentra in Alkmaar, Rotterdam, Gorinchem, Nijmegen en Hoogeveen. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct