Leidingwaterkoeler - Emax

Regular Price € 333,12 U bespaart7% Vanaf € 309,00

Niet op voorraad

Een combinatie van een mooi design en onberispelijke betrouwbaarheid - de Emax heeft stijlvolle rondingen die goed aansluiten bij elke moderne kantoorruimte en bestaat daarnaast uit materialen die jaren van gebruik prima zullen doorstaan.

Emax leidingwaterkoeler

Een combinatie van een mooi design en onberispelijke betrouwbaarheid - de Emax heeft stijlvolle rondingen die goed aansluiten bij elke moderne kantoorruimte en bestaat daarnaast uit materialen die jaren van gebruik prima zullen doorstaan.

 • Het ingebouwde filtersysteem verwijdert ongewenste deeltjes en verbetert de smaak en de geur van het water. Geniet met gemak van een ongelimiteerde toevoer van gezond en heerlijk water; heet, koud of op kamertemperatuur.
 • De koeler heeft een gepatenteerd WaterTrailTM-reservoir dat uit één deel bestaat. Bij reiniging van uw koeler worden zo alle onderdelen die in contact komen met het water simpelweg vervangen. Hierdoor hebt u na onderhoud een optimaal gereinigde koeler.
 • De koeler wordt geleverd met een geïntegreerde bekerhouder die de bekers ondersteboven plaatst om besmetting te voorkomen.
 • Met zijn bekroonde heetwatertank, ontworpen om hitte vast te houden, is de Emax POU energiezuiniger dan andere heetwatertanks. De robuuste kast maakt de koeler minder gevoelig voor beschadigingen en defecten.
 • Dankzij de geïntegreerde wielen kan de koeler gemakkelijk van de ene locatie naar de andere worden vervoerd, zonder dat er zwaar tilwerk aan te pas komt.

Extra informatie

AttribuutWaarde
SKUEMAX
KleurGrijs
Optie modelKoud/ kamer
Koud/ heet
Gewicht17,5 kg
Is HODNee
Hoogte (cm)100
Breedte (cm)32,5
Diepte (cm)32
Koud water p/u6 liter per uur
Heet water p/u5,5 liter per uur
Is POUNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leidingwaterkoeler - Emax
Uw waardering

Meer interessante producten voor u

 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze "logistieke specialisten" starten vanuit onze distributiecentra in Alkmaar, Rotterdam, Gorinchem, Nijmegen en Hoogeveen. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct